Community Arena | REWORK

Workplace-toimialan tärkeimmät tapahtumat Suomessa 2020:

WORKTECH’20 by rework

12.3.2020 | Espoo

WORKTECH-tapahtuma on kokoaa IT-, HR- ja muutosjohtajat yhteen oppimaan, kuinka tekniikka voi lisätä hyvinvointia ja tuottavuutta suuressa organisaatiossa. Vuonna 2020 tapahtuman pääkumppanina toimii Tieto Evry, ja tapahtuma järjestetäänkin heidän kampuksellaan.

CULTURE’20 by rework

4.5.2020 | Helsinki

Johtamis- ja työkulttuurit ovat ne tekijät, jotka saavat yrityksen kasvamaan. CULTURE’20 -tapahtumassa yritysjohto ja alan asiantuntijat kerääntyvät tutkimaan, miten rakentaa ja johtaa työkulttuuria, joka saa ihmiset onnistumaan työssään uudella digiajalla.

REWORK’20

6.-7.10.2020 | Helsinki
REWORK - Suomen johtava workplace-toimialan tapahtuma, keräsi kaikkiaan yli 300 tapahtumakävijää kahden päivän aikana 8.-9.10.2019, kun tapahtuma järjestettiin jo viidennen kerran Helsingissä. REWORK’20 palaa lokakuussa 2020 uudella ajankohtaisella teemalla Wellbeing for People & Planet ja kerää jälleen koko workplace-toimialan (RE-, FM-, ID-, HR- ja IT-) yritysjohdon yhteen määrittelemään alan tuoreimpia kehityssuuntia ja rohkeimpia askeleita.

Ilmoita yrityksesi mukaan vuoden 2020 REWORK Community Areenaan. Sisäpiiriläisenä saat koko vuoden koulutukset ja tapahtumat kahdelle hengelle hintaan 1500 + alv. Hintaan sisältyvät niin syksyn REWORK Summit kuin kevään uudet WORKTECH ja CULTURE -tapahtumat. Tämän lisäksi järjestämme vuoden aikana pienempiä VIP -tilaisuuksia ja fasilitoituja työpajoja. Vuonna 2020 panostamme vahvasti yhdessä kehittämiseen yhteisön ja kumppanien välillä.
 

Jos 2010 -luku oli uuden teknologian vuosikymmen, tulee 2020 -luku olemaan ihmisen vuosikymmen. Panostamme REWORK:ssa siksi entistä enemmän johtamiseen ja ihmisen viemiseen liiketoiminnan ytimeen. Kun ihminen on keskiössä, tulemme vihdoin näkemään mitä todellinen digitalisaatio on.
 

Lähde kanssamme matkalle kohti diginatiivia johtamista ja nostamaan työympäristöt johtamisympäristöiksi

Osallistujia aikaisemmista tapahtumistamme:
Community Arena​

 

Community Arena toimii tapahtumissamme verkostoitumisen kohtaamispaikkana, missä alan kovimmat pioneerit ja asiantuntijat haastavat tapahtumayleisöä keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia toimialan polttavimmista aiheista.

Reinventing Work in the Digital Age

TECH │ FORCE │ PLACE

Nouse asiantuntijasta muutosjohtajaksi!

Muutos ei ole sanoja vaan esimerkillä johtamista. Tehtävämme on välittää edelläkävijoiden esimerkkejä yhteisöllemme. Sisäpiiriläisenä olet tärkeä osa edelläkävijäyhteisöämme!

Minulle on ajankohtaista...

©2020 by HUB13

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

#tulevaisuudentoimisto

@ReworkFI