REWORK - The Workplace Experience Summit

Leading the way in workplace transformation

Työn digitalisaatio

Yrityksillä on nyt suuria ongelmia edetä työn digitalisaatiossa. 

Samalla kasvaa innovatiivisten WorkTech -yritysten määrä. Tarve ja teknologia eivät kohtaa ilman työelämän organisatoorisia innovaatioita. Syyt eivät siis ole teknologiassa vaan johtamisessa. 

Kartoitamme paraikaa kaikki Suomen WorkTech -yritykset yhdistämällä HR ja FM -ratkaisut. Luomme sitten Tulevaisuuden Toimisto -kehittäjäyhteisön, jossa jaamme tiedot ja josta yritysten on helppo löytää ratkaisuja, tietoa ja kumppaneita kiihdyttämään työn digitalisaatiota. 

Kantava ajatus on, että yritysten kannattaa tehdä yhteistyötä ja jakaa oppeja yhdessä kokeillen ja innovoiden löytääkseen juuri itselle parhaat mallit.

Voit osallistua auttamalla meitä kartoittamaan ja segmentöimään yritykset vastaamalla alla olevaan lomakkeeseen: 

https://forms.gle/R2LajD6AAqX4tv7m8

UUSI PODCAST


Tulevaisuuden toimisto -podcast pyrkii selittämään työympäristöjen uusia ilmiöitä, termejä ja innovaatioita kokonaisvaltaisesti tavalla, jolla myös yrityksen johto sen ymmärtää. Ensimmäisen jakson vieraana on Perttu Ahvenainen ja aiheena Smart office.

TULEVAISUUDEN TOIMISTOTulevaisuuden Toimisto-blogi nostaa esiin alan kuummimmat puheenaiheet ja mielenkiintoisimmat tapaukset. Tulevaisuuden Toimisto-blogista voit myös lukea Coworking Helsinki-sarjamme, jossa arvostelimme pääkaupunkiseudun coworking-tiloja.  Lue lisää...

REWORK TAPAHTUMATSeuraava REWORK tapahtuma kokoaa verkoston yhteen työympäristön, älykkäiden tilojen ja kiinteistöjen ympärille. International Workplace Experience Summit tapahtuu 8. -9. lokakuuta Helsingissä. 

REWORK lukulistalla: 

Seuraavat tapahtumat

Workplace Experience Summit

 

Smart facility - Workplace experience - Property

Industry leaders in Keynotes and Expert Tables discussing the future of corporate real estate on sustainability, wellbeing and coworking. 

8.-9.10.2019

Helsinki

Tulevaisuuden Toimisto - Blogissa: 

#tulevaisuudentoimisto #reworkfi #Workplace

Tulevaisuuden Toimiston Tekijät

Nouse asiantuntijasta muutosjohtajaksi!

Muutos ei ole sanoja vaan esimerkillä johtamista. Tehtävämme on välittää edelläkävijoiden esimerkkejä yhteisöllemme. Sisäpiiriläisenä olet tärkeä osa edelläkävijäyhteisöämme!

Minulle on ajankohtaista...

©2020 by HUB13

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

#tulevaisuudentoimisto

@ReworkFI