LIITY KUMPPANIKSI

Kumppaniksi?


REWORKista askeleet tulevaisuuden toimistoon! 

Rework on henkilölöstöjohdon ja kiinteistöalan ympärivuotinen yhteisfoorumi, joka huipentuu lokakuussa järjestettävään kaksipäiväiseen tapahtumaan. Foorumin tehtävä on tukea yrityksiä laajoissa työn ja työympäristöjen kehittämiseen liittyvissä muutoshankkeissa. Oli kyse toimiston muuttamisesta, työympäristön uudistamisesta tai työn tehostamisesta digitaalisin keinoin, REWORK tarjoaa keinot oikeiden ihmisten ja ratkaisujen kohtaamisiin. 

REWORK -foorumin kumppanina sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata toimiston ja työympäristön uudistamista suunnittelevia yritysjohtajia.

Poimintoja viime vuosilta

150+ Osallistujaa


Kumppanuuspakettimme kattavat kohdennetun markkinoinnin eri osa-alueet laajasti. Kerro kenet haluaisit nähdä lavalla, kutsu avainasiakkaasi tapahtumaan ja luo tärkeitä kontakteja. REWORK’17 -kumppanuus mahdollistaa täyden digitaalisen markkinointikampanjan sekä tilaisuuden verkostoitua ja arvostaa asiakkaitanne – täysin uusi konsepti, jonka saatte vain meiltä.

Ota yhteyttä ja liity kumppaniksi nyt!

Tasha Tolmacheva

Myynti

Industry Sales Lead
tasha@hub13.fi
+358 (0) 44 959 5540

Anu Ivanoff

Myynti

Customer Engagement Planner
anu@hub13.fi
+358 (0) 50 407 4003

Wanha Satama

Tapahtumatila

Wanha Satama
Pikku Satamakatu 3-5
00161 Helsinki
www.wanhasatama.com

SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

Keep up with the latest news about REWORK'17. Get updates on the program & speakers. Receive the latest blog posts & get special offers regarding REWORK'17

You have Successfully Subscribed!