LIITY KUMPPANIKSI

Kumppaniksi?


REWORKista askeleet tulevaisuuden työhön!

REWORK on edelläkävijöiden ja ajatusjohtajien ympärivuotinen foorumi, joka huipentuu lokakuussa järjestettävään kaksipäiväiseen työympäristöjohtamisen päättäjäseminaariin ja Tulevaisuuden Toimisto Expoon.

REWORKissä HR, IT ja RE alojen edustajat kohtaavat tulevaisuuden työn etulinjassa.

REWORK Summit -päälavalla nähdään nyt alan huippujen puheenvuoroja liiketoiminnan kehittämisestä korkeasti kuratoidussa yritysjohdolle suunnatussa VIP -ohjelmassa. Liittymällä REWORKin kumppaniksi asennoitte yrityksenne tulevaisuuden toimitilojen ja johtamisen keskiöön. Tapaatte alan avainhenkilöt ja avaatte keskustelun alaa määrittävien toimijoiden kanssa. 

Tulevaisuuden toimisto Expo tuo Helsinkiin toimitilajohtamisen, työympäristöjen ja digitaalisen työn uusimmat trendit sekä innovatiivisimmat ratkaisut. Expon omalla WorkTech lavalla nähdään keynote-puheita edelläkävijöiltä ja tulevaisuutta luotaavia paneelikeskusteluja.

Näetkö yrityksesi johtavana osana tulevaisuuden toimistoja? Tee alustava varaus Tulevaisuuden toimisto Expoon ja varmista osallistuminen vuoden tärkeimpään asiakastapahtumaan.


Kumppanuuspakettimme kattavat kohdennetun markkinoinnin eri osa-alueet laajasti. Kerro kenet haluaisit nähdä lavalla, kutsu avainasiakkaasi tapahtumaan ja luo tärkeitä kontakteja. REWORK -kumppanuus mahdollistaa täyden digitaalisen markkinointikampanjan sekä tilaisuuden verkostoitua ja arvostaa asiakkaitanne – täysin uusi konsepti, jonka saatte vain meiltä.

Poimintoja viime vuosilta

150+ Osallistujaa

Ota yhteyttä ja liity kumppaniksi nyt!

Isla Vainio

Industry Pioneer Scout
isla@hub13.fi
+358 (0) 40 7504042

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa tulevaisuuden toimistojen ja REWORK-tapahtuman viimeisimmät uutiset sekä saa sähköpostiisi tapahtuman blogi-päivitykset ja erityistajouksia!

You have Successfully Subscribed!