Podcast | Tulevaisuuden Toimisto

Tulevaisuuden Toimisto - Podcast

Määrittelemässä Tulevaisuuden Työelämää.

Toisen jakson vieraana on Vitalija Danivska, väitöskirjatutkija Aalto Yliopistosta, ja aiheena Workplace-alan akateeminen puoli. 

Mikä on Tulevaisuuden toimisto Podcast?

Työelämän muutos on jo selviö ja on jo itseasiassa edennyt melko pitkälle. Pelko roboteista ja työpaikkojen katoamisesta on muuttunut mahdollisuudeksi nostaa omaa ja yritysten tuottavuutta aivan uudelle tasolle. Tasolle, jossa ihmiset voivat hyvin ja kukoistavat. Kuten ulkomaiset lehdet meille kertovat, Suomi näyttää esimerkkiä muulle maailmalle myös joustavan työelämän muovaamisessa.

Kun työelämä mullistuu, vanhenee myös perinteinen käsityksemme toimistosta. Uusien ilmiöiden ja sovellusten selittäminen ei kuitenkaan ole helppoa sillä myös alan terminologia uudistuu. Tulevaisuuden toimisto -podcast pyrkii selittämään työympäristöjen uusia ilmiöitä, termejä ja innovaatioita kokonaisvaltaisesti tavalla, jolla myös yrityksen johto sen ymmärtää.

Podcast -sarja on jaettu neljään kategoriaan, jossa kukin edustaa uutta tasoa käyttäjien ja kiinteistöjen välisessä vuorovaikutuksessa ja uuden työkulttuurin johtamisessa. Kustakin katerogiasta ilmestyy useampi jakso, joissa keräämme yhteen alan mielenkiintoisimmat case-esimerkit ja ajatusjohtajat. Käsittelemme työkulttuuria, älykkäitä ja käyttäjälähtöisiä kiinteistöjä ja digitaalista työympäristöä ja tiimityötä. 

Mukaan määrittelemään Tulevaisuuden toimistoa? Ota Yhteyttä. 

Podcastin teemana

Smart Work
Työkulttuuri

Smart Office
 Digitaalinen työympäristö ja tiimityö

Smart Facilities
 Käyttäjälähtöiset kiinteistöt

Smart Buildings
Älykkäät kiinteistöt

 

Ensimmäisen jakson vieraana oli Perttu Ahvenainen ja aiheena Smart office. Puhuimme muunmuassa hiilijalan jäljen pienentämisestä ja hyvinvoinnin lisäämisestä teknologian avulla ja siitä, mitä tulee älykkäiden ratkaisujen jälkeen. 

Nouse asiantuntijasta muutosjohtajaksi!

Muutos ei ole sanoja vaan esimerkillä johtamista. Tehtävämme on välittää edelläkävijoiden esimerkkejä yhteisöllemme. Sisäpiiriläisenä olet tärkeä osa edelläkävijäyhteisöämme!

Minulle on ajankohtaista...

©2020 by HUB13

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

#tulevaisuudentoimisto

@ReworkFI