Antony Slumbers – yli 30 vuotta toimialan edelläkävijänä
  • REWORK

Antony Slumbers – yli 30 vuotta toimialan edelläkävijänä


REWORK on vuosien varrella kasvanut suomalaisen kiinteistöalan ja liikkeenjohdon huippuseminaariksi, jossa lavalla on nähty niin kotimaisia kuin kansainvälisiä ajatusjohtajia. Tänä vuonna nostamme rimaa entistä korkeammalle ja tuomme lavalle maailman johtavan kiinteistöalan auktoriteetin Antony Slumbersin. Hänen kattava uransa alalla, edelläkävijän otteensa liiketoiminnan malleihin ja aktiivisuutensa alan eri toimijoiden parissa takaavat vankkumattoman näkemyksen koko alan liikehdinnästä ja sen realistisista tulevaisuuden haasteista sekä mahdollisuuksista.


Antony saapuu REWORK-tapahtumaan Helsinkiin 24.10. puhumaan otsikolla “AI, The 4th Industrial Revolution & New Business Models for Real Estate #SpaceAsAService”. Hän on puhunut aihepiiristä ympäri maailman, kirjoittanut aiheesta syväluotaavasti blogissaan sekä antanut haastatteluja toimialan suurimmille medioille. Hän avaa ja tiivistää konseptia upeasti blogissaan tässä tekstissä sekä TAPin haastattelussa.


Yli 30 vuotta toimialan edelläkävijänä Antony Slumbers tunnetaan kansainvälisestä Tilat palveluina -konseptin sekä laajemmin PropTech-alan johtavana auktoriteettina.

Hän on perustanut useita menestyviä kiinteistöalan yrityksiä kuten Estates Today, cityoffices.net, businessparks.net, Vicinitee ja glasnost21.co.uk minkä lisäksi on suunnitellut, koodannut, isännöinyt ja hallinnut useita kaupallisen kiinteistölalan sivustoja (mukaan lukien King Sturgen yleiseurooppalaisia toimintoja 10 vuotta).


Antony aloitti uransa toimialalla kiinteistökehittäjänä, 80-luvun lopulta aina 90-luvun alkupuolelle, ja, kehitettyään ja myytyään businessparks.net -yrityksen vuonna 2000, hän julkaisi British Council for Offices (BCO) -tutkimusportaalin. Samana vuonna hän perusti Vicinitee -yrityksen British Land plc:n kiinteistönhoidon osaston Broadgate Estatesin kanssa, jonka asiakaskuntaan lukeutuu Land Securities, Argent, Oxford Properties, The Shard, The Heron Tower, The Gherkin, Grosvenor ja Hammerson. Vicinitee kasvoi lopulta kattamaan 400+ kiinteistöä, 7,000 haltijaa, 15,000+ FM käyttäjää ja 720,000+ järjestelmäkäyttäjää. Antony myi 50 % osuutensa Viciniteessä British Landille vuonna 2006. Jo seurravana vuonna, 2007, Antony perusti glasnost21:n, ohjelmisto palveluna, joka tarjoaa sarjan työkaluja tuottavuuteen kuten Contacts, Project & Image Management ja liiketoiminnan kehityksen seuraamiseen luodun Pipeline-työkalun.

Antony on kirjoittanut kuukausittaista kolumnia teknologiasta ja kiinteistöistä Estates Gazettelle vuodesta 2014 ja sen myötä saavuttanut mm. 3. sijan Lendinvestin Top 20 PropTech vaikuttajat -listauksessa sekä 16. sijan Onalytican maailmanlaajuisessa PropTech-listauksessa.


Viciniteen Antony jätti vuonna 2017 keskittyäkseen laajempiin aloitteisiin teknologian ja kiinteistöjen parissa saavuttaen ensimmäisen sijan Duke Longin vuotuisella Top 100 CRE Blogi & Twitterissä seurattava henkilö Yhdysvaltojen ulkopuolella -listauksessa.


Hanki lippusi nyt ja valmistaudu tapaamaan Antony syksyn huipputapahtumassa tutustumalla hänen blogiinsa, Twitter-tiliin ja LinkedIn-profiiliin.

8 katselukertaa
Nouse asiantuntijasta muutosjohtajaksi!

Muutos ei ole sanoja vaan esimerkillä johtamista. Tehtävämme on välittää edelläkävijoiden esimerkkejä yhteisöllemme. Sisäpiiriläisenä olet tärkeä osa edelläkävijäyhteisöämme!

Minulle on ajankohtaista...

©2020 by HUB13

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

#tulevaisuudentoimisto

@ReworkFI