Framery: Huipputyön mahdollistaja
  • REWORK

Framery: Huipputyön mahdollistaja


Onnellisuuden merkitystä ei vieläkään täysin ymmärretä kaikissa yrityksissä, vaikka tutkimukset osoittavat suoran yhteyden yrityksen menestymisen ja työntekijöiden onnellisuuden välillä. Frameryn asiakkaisiin kuuluvat yritykset kuten Uber, Microsoft ja SAP ovat kuitenkin oivaltaneet, että nimenomaan onnelliset työntekijät luovat menestyneen yrityksen. Meillä Frameryssa onnellisuudesta puhuminen ja siihen keskittyminen ei myöskään ole pelkkää sanahelinää, vaan se ohjaa kaikkea tekemistä koko yrityksessä. Meidän tehtävämme on poistaa asiakkaidemme onnellisuuden esteet.


Yksi suurimmista onnellisuuden esteistä toimitiloissa on keskittymistä ja tuottavuutta häiritsevä melu. Tutkimusten mukaan yli 50% avotoimistoissa työskentelevistä työntekijöistä kokee melun epämiellyttävimmäksi tai ärsyttävimmäksi tekijäksi työympäristössään. Framery auttaa luomaan onnellisempia, sekä tehokkaampia työyhteisöjä valmistamalla laadukkaita ja äänieristettyjä työtiloja. Tuotteemme tarjoavat hiljaisia tiloja tapaamisille, yksityisille puhelinsoitoille, tai vaikka häiriöttömille työhaastatteluille äänekkäässä ympäristössä. Työtilamme eristävät ääntä niin hyivn, että ne voidaan sijoittaa aivan työskentelyn keskipisteeseen, missä ne parhaiten tukevat työtä ja tarjoavat henkilökunnalle mahdollisuuden luovuuteen ja tuottavuuteen. Huipputyön avaimiin.


Työnantaja vai huipputyön mahdollistaja – kumpi sinä haluat olla?


Lisätietoja tuotteistamme: www.frameryacoustics.com


6 katselukertaa
Nouse asiantuntijasta muutosjohtajaksi!

Muutos ei ole sanoja vaan esimerkillä johtamista. Tehtävämme on välittää edelläkävijoiden esimerkkejä yhteisöllemme. Sisäpiiriläisenä olet tärkeä osa edelläkävijäyhteisöämme!

Minulle on ajankohtaista...

©2020 by HUB13

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

#tulevaisuudentoimisto

@ReworkFI