Lisäsikö organisaatio- ja tilamuutokset tuottavuutta?
  • REWORK

Lisäsikö organisaatio- ja tilamuutokset tuottavuutta?

Ben Waber tulossa REWORK:iin


Jos totta puhutaan, kuinka paljon käytät töissä aikaa puhumiseen ja kuinka paljon kuuntelemiseen? Ben Waber, Humanyze:n toimitusjohtaja, saapuu REWORK’17-tapahtumaan kertomaan älykkäästä ihmisanalytiikasta – työntekijäkyselyt ovat menneisyyttä. Humanyze:n älykkäät kulkukortit seuraavat työntekijöiden arkea tarjoten yrityksille arvokasta tietoa yritys- ja tilamuutosten vaikutuksista työntekijöiden elämään. Tulokset saattavat yllättää monia, kun kovasti vaadittu uusi kuntosali on valmistuttuaan jäänyt lähes koskemattomaksi.


Ben tunnetaan kansainvälisesti ihmisanalytiikan johtavana asiantuntijana. Maine on ymmärrettävää, juuri hän kirjoitti kirjan People Analytics vuonna 2013. Tällä hetkellä Ben toimii Humanyze-käyttäytymisanalytiikkayrityksen toimitusjohtajana sekä vierailevana tutkijana Media Labs -osastolla MIT:n yliopistossa, jossa hän hankki aikoinaan tohtoraattinsa. Hänen työnsä korkeakoulutuksen parissa on ulottunut myös Harvardin kauppakorkeakouluun, jossa hän toimi Senior Researcher -tittelin alla. Ben on myös jakanut ideoitaan ihmisanalytiikasta, puettavasta teknologiasta ja ajatusjohtajuudesta kolumnissaan Bloomberg Businessweek -julkaisussa.


Benin uraa uurtava tutkimustyö ei ole jäänyt huomaamatta; hänen eriyisosaamisensa on ollut käytössä yrityksissä kuten Accenture, Hitachi, LG, McKinsey & Company ja Gartner. Ben on ollut esillä useissa merkittävissä julkaisuissa, kuten Fast Company yhden mainitaksemme.


REWORK’17-tapahtumassa Ben tulee jakamaan visionsa analytiikan mahdollistamasta tuottavammasta työstä. Hänen puhettaan seuraava kysymystunti tulee olemaan mielenkiintoista seurattavaa – mitäköhän Ben ajattelee suomalaisten nyt 6 minuuttia pidemmästä työpäivästä?

13 katselukertaa
Nouse asiantuntijasta muutosjohtajaksi!

Muutos ei ole sanoja vaan esimerkillä johtamista. Tehtävämme on välittää edelläkävijoiden esimerkkejä yhteisöllemme. Sisäpiiriläisenä olet tärkeä osa edelläkävijäyhteisöämme!

Minulle on ajankohtaista...

©2020 by HUB13

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

#tulevaisuudentoimisto

@ReworkFI