Työpaikkavallankumous muuttaa suhdettamme toimistoon
  • REWORK

Työpaikkavallankumous muuttaa suhdettamme toimistoon

Nyt viidettä vuotta järjestettävä REWORK on enemmän kuin vuotuinen tapahtuma. REWORK-tiiminä olemme tehneet kauan töitä tullaksemme Suomen coworking-alan pioneereiksi ja tunnemme hyvin käynnissä olevan muutoksen ruohonjuuritasolla. Käsillämme on globaali ilmiö, jota myös hiljaiseksi työpaikkavallankumoukseksi (workplace revolution) voidaan kutsua. REWORK:ssa ei kuitenkaan ole kyse coworking -ilmiöstä vaan laajemmasta johtamisen vallankumouksesta.


Toimisto ei ole enää vain työympäristö vaan johtamisympäristö, jossa ihmiset ja yhteisö ovat aktiivinen osapuoli. Ratkaiseva kysymys onkin, huomioiko johto ihmiset vai johdetaanko yritystä 1900-luvun johtajuusteorioin. Ennen ihminen oli työtä varten, nyt työ on ihmisiä varten.


Työ ei ole enää paikka tehdä työtä vaan se on tavoitteellista toimintaa jatkuvan muutoksen keskellä. Yrityksen ja johdon tärkeimmäksi tehtäväksi on noussut ihmisten tukeminen entistä suurempien ulkoisten ja sisäisten haasteiden keskellä. Tuottavuutta ei voi enää hakea tiivistämällä ihmisestä ulos viimeisetkin pisarat vaan aktiivisesti tukemalla ja kehittämällä sellaista työympäristöä joka tekee ihmisestä paremman. Sitä on työympäristöjohtaminen. Sitä on johtaminen.


Ajatus elämyksellisestä työpaikasta (Workplace experience) on uusi ja melko radikaali. Se asettaa riman korkealle. Toimitilojen, toimistojen ja työympäristöjen kehityksestä on vuosikaudet vastannut kiinteistöala ja sitä lähellä olevat suunnittelijat. Työpaikkavallankumous muuttaa suhdettamme toimistoon, eikä kiinteistöala pysty siihen yksin vastaamaan. Tarvitaan yrityksen johto, HR, IT ja FM mukaan tuottamaan ympäristöjä, jotka tekevät ihmisistä ja liiketoiminnasta parempia.


Keskon uusi pääkonttori Kalasatamassa on loistava esimerkki tällaisesta kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Se on varmasti Suomen kehittynein malli siitä kunnianhimosta, jolla yritys on uutta ympäristöä lähtenyt toteuttamaan. Lokakuun 8.-9. REWORK’19 Workplace Experience Summit kokoaa yhteen entistä suuremman joukon edelläkävijöitä. Keskon lisäksi kuulet esimerkkejä Elisasta, Kemirasta, VR:stä, DNA:sta ja Wärtsilästä. Täysi kattaus kansainvälisin huippunimin kuten Neil Usher, Christoffer Börjesson ja Erik Nissen höystettynä. Ilmoittaudu nyt sillä paikkoja on rajoitetusti!

75 katselukertaa
Nouse asiantuntijasta muutosjohtajaksi!

Muutos ei ole sanoja vaan esimerkillä johtamista. Tehtävämme on välittää edelläkävijoiden esimerkkejä yhteisöllemme. Sisäpiiriläisenä olet tärkeä osa edelläkävijäyhteisöämme!

Minulle on ajankohtaista...

©2020 by HUB13

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

#tulevaisuudentoimisto

@ReworkFI