REWORKistä | Rework

“Tulevaisuuden toimistoa innovoimassa”

Leading the way in workplace transformation

Tulevaisuuden työtä ja toimistoa innovoimassa

Kun työelämä mullistuu, vanhenee myös perinteinen käsityksemme toimistosta. Työ ei ole enää yhtä kuin toimisto ja tuottavuus yhtä kuin toimistolla vietetty aika. Työ tehdään verkostoissa ja verkossa eikä sitä voida enää sovittaa 1900-luvun työn muotteihin.

 

Tulevaisuuden toimisto syntyy yhdistämällä innovatiivisella tavalla uudet teknologiat, työtavat ja tilat elämyksellisiksi yksilöiden ja tiimien tuottavuutta nostaviksi ratkaisuiksi, palveluiksi ja yrityskulttuuriksi.

 

REWORK on työympäristö- ja toimitilajohtamisen sisältö- ja yhteisöalusta, joka nostaa esiin uuden työn edelläkävijöitä ja tukee IT-, Henkilöstö-, ID-, FM ja Workplace-johtajia ympäri vuoden.

 

REWORK-tapahtumat ja julkaisut tarjoavat oppia & tukea digitaalisten, sosiaalisten ja fyysisten työympäristöjen muutoksessa ja muutosjohtamisessa ja tuovat yhteen tulevaisuuden kehittäjien verkoston niin kiinteistöalalta kuin työympäristökokemuksen ympäriltä.

Nouse asiantuntijasta muutosjohtajaksi!

Muutos ei ole sanoja vaan esimerkillä johtamista. Tehtävämme on välittää edelläkävijoiden esimerkkejä yhteisöllemme. Sisäpiiriläisenä olet tärkeä osa edelläkävijäyhteisöämme!

Minulle on ajankohtaista...

©2020 by HUB13

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

#tulevaisuudentoimisto

@ReworkFI