PUHUJAT

Lisää vuoden 2018 puhujia julkaistaan pian!

Antony Slumbers

Antony Slumbers

CEO, Estates Today

 

Antony Slumbers tunnistetaan laajalti johtavana auktoriteettina PropTech-alalla. Hän on Estates Today ja Cityoffices.net perustaja sekä on suunnitellut, koodannut, isännöinyt ja hallinnut useita kaupallisen kiinteistön sivustoja. Antony on myös aktiivinen vaikuttaja kiinteistöjen digitalisaation alalla puhujana tapahtumissa sekä sosiaalisessa mediassa.

Lenneke van Rossum

Lenneke van Rossum

Head of International development department, Seats2meet.com

 

Lenneke aloitti uransa opettajana peruskoulussa. Kahden vuoden jälkeen, tuntien ettei järjestelmä palvellut lapsia enää, hän vaihtoi suuntaa ja lähti itse takaisin kouluun. Viestintää opiskellessaan hän työskenteli opetusministeriössä, jossa taas koki järjestelmän pettävän tälläkin puolella järjestelmää. Tästä näkökannastaan johtuen hän pian löysi paikkansa Seats2meet-organisaatiossa, jossa luotiin Serendipity Machine pohjaten Society 3.0 -filosofiaan. Serendipity Machinen ohjelmapäällikkönä ja Seats2meetin kansainvälisen kehityksen johtajana Lenneke levittää Society 3.0:n ajatusta ympäri maailman ja avaa Serendipity:n todistettua konseptia sekä sitä, mitä se tarkoittaa yhteiskunnalle ja elämälle uudessa taloudessa.

Dr Ilkka Tomperi, FRICS

Dr Ilkka Tomperi, FRICS

Investment Director, Real Estate Varma Mutual Pension Insurance Company

Peter Sjöberg

Peter Sjöberg

Toimitusjohtaja / Managing Director Santander Consumer Finance Oy

VUODEN 2017 HUIPPUASIANTUNTIJAT


 

Daniel Davis

Daniel Davis

Director of Research, WeWork

Daniel Davis johtaa New Yorkista käsin tutkimusryhmää, joka tutkii ihmisen ja tilan välistä suhdetta WeWork:ssa. Erilaisia laskennan ja koneoppimisen keinoja käyttäen hänen tiiminsä tarkastelee eritoten sitä, miten työpaikka voidaan muotoilla kohentamaan ihmisten onnellisuutta, tuottavuutta ja yhteisöllisyyttä.

Ilkka Halava

Ilkka Halava

Futurist & CEO, Prime Frontier Oy, Future Works Oy

Ilkka Halava (M.Sc. (Econ.), CBC) on futuristi, tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frintier Oy:n sekä Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on suomalaisen puhujataivaan kestotähti, asiantunteva ja valovoimainen puhuja, valmentaja, monen organisaation luottosparraaja ja suomalaisen työn asiantuntija.

Henrik Saxborn

Henrik Saxborn

CEO, Castellum AB

Henrik Saxborn on johtanut Castellum AB:ta, yhtä Ruotsin merkittävimmistä kiinteistöyrityksistä, joka on listattu Ruotsin pörssiin, vuodesta 2013. Castellum AB omistaa useita kaupallisia toimisto-, vähittäismyynti-, varasto- ja logistiikkakiinteistöjä. Castellum Next20 innovaatiolabra on edelläkävijä kaupallisen kiinteistön digitalisaatiossa.

Mattias Hansson

Mattias Hansson

COO, Epicenter Stockholm

Mattias Hansson, Epicenter Stockholm -coworking-tilan COO, on entinen Hyper-Islandin ja ABBA The Museumin toimitusjohtaja sekä omistaja. Hän on kirjailija, puhuja ja usean eri alan yrittäjä sekä kokenut johdon ammattilainen. Mattias juonsi 1990-luvulla Skandinavian ensimmäistä TV-ohjelmaa digitaalisesta vallankumouksesta: ”Allt om Internet”.

Tuomas Jaanu

Tuomas Jaanu

CTO & Co-Founder, Humanyze

Tuomas Jaanu on Humanyzen CTO ja yksi alkuperäisistä perustajista. Hän on vastannut sekä datan keruun että analytiikan alustan luomisesta. Tuomaksella on yli 7 vuoden kokemus ihmisanalytiikasta sekä yli 15 vuoden kokemus ohjelmistotuotannosta. Hän saa pian Aalto Yliopistosta tietotekniikan tohtoraatin tutkimuksestaan viestintävälineistä globaalisti jaetuissa projekteissa.
Anna Lindén

Anna Lindén

COO, Mobile Networks, Nokia Oyj

Anna Lindén tuntee laajasti ja syvällisesti globaalin suuryrityksen sielunelämää – sitä mikä tekee yrityksestä menestyjän niin sijoittajan kuin henkilöstönkin näkökulmasta. Annan sydän sykkii tehokkaalle toiminnalle jossa tulosta taotaan yhdessä työssään kukoistavien ja sitä aktiivisesti kehittävien ihmisten kanssa. Roolissaan Nokian työn ja organisaation kehittäjänä Anna uudistaa yhdessä nokialaisten kanssa työnteon tapoja hyödyntäen tosielämän kokemuksista kumpuavia ideoita ja digitalisaation mahdollisuuksia. Tavoitteena on paitsi työn tehokkuuden, myös sen mielekkyyden lisääntyminen.

Jani Nokkanen

Jani Nokkanen

Partner, NREP

Jani Nokkanen on osakas Pohjoismaiden suurimmassa kiinteistösijoituksiin keskittyneessä pääomasijoitusyhtiö NREPissä. Jani johtaa NREPin Suomen toimistoa vastaa NREPin pohjoismaisista rahastoista, sekä Suomessa transaktiotiimistä. Jani toimi ennen NREPiä mm. Boston Consulting Groupissa, jossa hän keräsi kokemusta strategiasta ja yritysrahoituksesta Helsingin ja New Yorkin toimistoissa.

Hanna Karppi

Hanna Karppi

Head of Digital Workplace, Skanska

Hannalla on yli 10 vuoden kokemus viestinnän ja muutosjohtamisen tehtävistä pohjoismaisella ja kansainvälisellä tasolla. Tällä hetkellä hän johtaa Skanska digitaalisen työympäristön kehitystä ja vastaa konsernin sisäisistä digitaalisista viestintäkanavista maailmanlaajuisesti.

Hugo Hélène

Hugo Hélène

Independent Architect & Planning Professional

Hugo on arkkitehti ja lavastesuunnittelija. Valmistuttuaan Ranskassa vuonna 2006 Hugo on asunut ja työskennellyt Ranskassa, Saksassa, Etelä-Afrikassa ja nyt Englannissa. Hakien vaikutteita kulttuureiden eroista ja tekniikkojen risteytyksistä hän piirtää, luo ja asentaa projekteja aina samalla innokkaalla luovuudella.

Mika Pantzar

Mika Pantzar

Professor, Consumer Society Research Centre, University of Helsinki

Helsingin yliopiston professori KTT Mika Pantzar on julkaissut satoja artikkeleita kuluttaja-, teknologia- ja innovaatiotutkimuksen alueilta.  Tämän hetken kiinnostuksen kohteena ovat datatalous sekä uudet massiiviset kvalitatiiviset ja kvantitatiiviset aineistot, niiden akateeminen ja kaupallinen käyttö.

Kim Baden-Kristensen

Kim Baden-Kristensen

Founder & CEO, Brain +

Kim perusti tanskalaisen aivoharjoitteisiin ja digitaaliseen terapeuttisuuteen keskittyvän Brain+ -yrityksen visionaan auttaa ihmisiä löytämään ja kehittämään aivojansa. Yrittäjänä hän tavoittelee ihmiskunnan mielenterveyden ja kapasiteetin kohentamista tuomalla tieteen eloon sovelletuilla tuotteilla ja palveluilla.

Pontus Kihlman

Pontus Kihlman

(M.Sc. Eng.) Leading Expert in Working Environment Development, Rapal Oy

Pontus on utelias ja idearikas rakennus- ja kiinteistöalan diplomi-inssi, joka on innostunut työn, työpaikkojen ja työhyvinvoinnin kehittämisestä niin että ihmiset voivat viihtyä ja menestyä työssään, ja onnistua muutosprosesseissaan. Työkseen hän tukee johtoa ja auttaa organisaatioita tunnistamaan omia kehittämisen kohteita työympäristöissään sekä tuomaan esille ideoita ja uusia mahdollisuuksia. Pontus on myös Projektiyhdistyksen (SIG-19) Smart Way of Working –verkoston vetäjä.

JUONTAJAT

Reidar Wasenius

Reidar Wasenius

Personal Brainer, BRIIM

Reidar Wasenius on toiminut koulutuksen ja viestinnän parissa Suomessa ja ulkomailla vuodesta 1984. Hänen työnantajiinsa lukeutuvat mm. Nokia, Samsung, Digital Equipment Corporation, TEKES, usea Yleisradion radio- ja televisiokanava, usea kaupallinen media sekä kouluja ja korkeakouluja.
Tällä hetkellä Reidar toimii yrittäjänä ja auttaa aivovalmentajana asiakasyritystensä työntekijöitä pärjäämään paremmin ja saavuttamaan parempia tuloksia töissä.

Ola Sundell

Ola Sundell

Perustaja & toimitusjohtaja, HUB13

Coworking-tilabisnes -yrittäjänä toimiva Ola on jo kymmenen vuoden ajan valmentanut satoja yrittäjiä ja yrityksiä uusien ketterämpien yrittäjyys- ja tuotekehitysmallien soveltamisessa ja tunnetaan niin Suomessa kuin Balttiassakin LEAN startup metodin johtavana asiantuntijana.

*Pidätämme oikeuden muutoksiin

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa tulevaisuuden toimistojen ja REWORK-tapahtuman viimeisimmät uutiset sekä saa sähköpostiisi tapahtuman blogi-päivitykset ja erityistajouksia!

You have Successfully Subscribed!