PUHUJAT

Lisää vuoden 2018 puhujia julkaistaan pian!

Antony Slumbers

Antony Slumbers

CEO, Estates Today

Antony Slumbers tunnistetaan laajalti johtavana auktoriteettina PropTech-alalla. Hän on Estates Today ja Cityoffices.net perustaja sekä on suunnitellut, koodannut, isännöinyt ja hallinnut useita kaupallisen kiinteistön sivustoja. Antony on myös aktiivinen vaikuttaja kiinteistöjen digitalisaation alalla puhujana tapahtumissa sekä sosiaalisessa mediassa.

Lenneke van Rossum

Lenneke van Rossum

Head of International development department, Seats2meet.com

Lenneke aloitti uransa opettajana peruskoulussa. Kahden vuoden jälkeen, tuntien ettei järjestelmä palvellut lapsia enää, hän vaihtoi suuntaa ja lähti itse takaisin kouluun. Viestintää opiskellessaan hän työskenteli opetusministeriössä, jossa taas koki järjestelmän pettävän tälläkin puolella järjestelmää. Tästä näkökannastaan johtuen hän pian löysi paikkansa Seats2meet-organisaatiossa, jossa luotiin Serendipity Machine pohjaten Society 3.0 -filosofiaan. Serendipity Machinen ohjelmapäällikkönä ja Seats2meetin kansainvälisen kehityksen johtajana Lenneke levittää Society 3.0:n ajatusta ympäri maailman ja avaa Serendipity:n todistettua konseptia sekä sitä, mitä se tarkoittaa yhteiskunnalle ja elämälle uudessa taloudessa.

KTT Ilkka Tomperi, FRICS

KTT Ilkka Tomperi, FRICS

Sijoitusjohtaja, kiinteistöt, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Ilkka Tomperi on vastuussa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman yhteensä noin 3,8 miljardin euron kotimaisista ja kansainvälisistä kiinteistösijoituksista. Varma on yksi Suomen suurimmista ja merkittävimmistä sijoittajista sekä aktiivinen kiinteistösijoittaja läpi Euroopan.

Ilkka aloitti Varmalla vuonna 2013, jota ennen hän toimi pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiön CapManin kiinteistötiimissä. Hän laajensi kiinteistötoiminnan Suomesta Ruotsiin ja oli mukana käynnistämässä uutta pohjoismaista kiinteistörahastoa. Ennen työtään CapManilla Ilkka toimi Frankfurtissa Franklin Templeton Real Estate Advisors:lla ja keskittyi Euroopan kiinteistösijoitusmarkkinoihin vastaten sijoituskohteiden valinnasta ja seurannasta. Tätä edeltävässä roolissaan Valtion eläkerahastossa (VER) Ilkka vastasi noin 600 miljoonan euron arvoisen kiinteistö- ja pääomasijoituksista sekä muista vaihtoehtoisista sijoituksista koostuvan salkun hallinnasta ja rakentamisesta.

Ilkka on INREV:n (Eurooppalainen listaamattomien kiinteistöjen sijoittajien yhdistys) hallituksen jäsen. Hän on myös Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kalevan hallituksen jäsen. Hän on ollut usean pääomarahaston ja kiinteistörahaston ohjausryhmän jäsen. Ilkka on suorittanut kauppatieteiden maisterin sekä tohtorin tutkinnot Vaasan yliopistossa.

Tuomas Sahi

Tuomas Sahi

Toimitusjohtaja, Antilooppi

KTM Tuomas Sahi aloitti Antiloopin toimitusjohtajana toukokuussa 2016. Ennen tehtäväänsä Antiloopilla Tuomas toimi Cornerstone Real Estate Advisersin Suomen maajohtajana. Ennen Cornerstonea Tuomas kartutti kiinteistöalan ja liikkeenjohdon kokemusta useissa vastuullisissa tehtävissä, viimeksi kiinteistövarainhoitoyhtiö EFM:llä ja Stockmannilla.

Pirjo Airaksinen

Pirjo Airaksinen

Head of Culture & Partner, Superson Oy

Pirjo Airaksinen on markkinointiviestinnän edelläkävijäyrityks Superson kulttuurijohtaja ja osakas.
Superson toimii verkostomallilla ja on tästä syystä rakentanut uudenlaisen työn tekemisen mallin ja työkulttuurin.
Työkulttuuri perustuu merkityksellisyyteen ja arvoihin.
Pirjo on toiminut aikaisemmin Nelonen Median sisältöjohtajana.
Anita Ovaska

Anita Ovaska

Future Work Designer, Finnair

Matti Vilmi

Matti Vilmi

Toimitusjohtaja, Nitor

Matti Vilmi on Digitaalisen insinööritoimisto Nitorin toimitusjohtaja ja yksi sen perustajista. Suomalaisen työkulttuurin kehitys on aina ollut lähellä Vilmin sydäntä. Nitorilla työhyvinvointi koetaan kokonaisvaltaiseksi asiaksi, johon vaikuttavat niin työtilat ja -välineet kuin fyysinen hyvinvointikin tai vaikkapa mahdollisuus rentoutua. 30 vuotta tietotekniikka-alalla työskennelleen Vilmin uran yksi huippuhetkistä oli keväällä 2018, kun Nitor valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Peter Sjöberg

Peter Sjöberg

Toimitusjohtaja / Managing Director, Santander Consumer Finance Oy

Peter Sjöberg on Santander Consumer Financen toimitusjohtaja Suomessa ja digitalisaatiosta vastaavaa johtaja Pohjoismaissa. Peter uskoo vahvasti siihen että ihmiset ja kulttuuri ratkaisee pelin, myös digiaikana.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa tulevaisuuden toimistojen ja REWORK-tapahtuman viimeisimmät uutiset sekä saa sähköpostiisi tapahtuman blogi-päivitykset ja erityistajouksia!

You have Successfully Subscribed!