AJATUSJOHTAJAT & PUHUJAT

 

Daniel Davis

Daniel Davis

Director of Research, WeWork

Daniel Davis johtaa New Yorkista käsin tutkimusryhmää, joka tutkii ihmisen ja tilan välistä suhdetta WeWork:ssa. Erilaisia laskennan ja koneoppimisen keinoja käyttäen hänen tiiminsä tarkastelee eritoten sitä, miten työpaikka voidaan muotoilla kohentamaan ihmisten onnellisuutta, tuottavuutta ja yhteisöllisyyttä.

Ilkka Halava

Ilkka Halava

Futurist & CEO, Prime Frontier Oy, Future Works Oy

Ilkka Halava (M.Sc. (Econ.), CBC) on futuristi, tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frintier Oy:n sekä Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on suomalaisen puhujataivaan kestotähti, asiantunteva ja valovoimainen puhuja, valmentaja, monen organisaation luottosparraaja ja suomalaisen työn asiantuntija.

Henrik Saxborn

Henrik Saxborn

CEO, Castellum AB

Henrik Saxborn on johtanut Castellum AB:ta, yhtä Ruotsin merkittävimmistä kiinteistöyrityksistä, joka on listattu Ruotsin pörssiin, vuodesta 2013. Castellum AB omistaa useita kaupallisia toimisto-, vähittäismyynti-, varasto- ja logistiikkakiinteistöjä. Castellum Next20 innovaatiolabra on edelläkävijä kaupallisen kiinteistön digitalisaatiossa.

Mattias Hansson

Mattias Hansson

COO, Epicenter Stockholm

Mattias Hansson, Epicenter Stockholm -coworking-tilan COO, on entinen Hyper-Islandin ja ABBA The Museumin toimitusjohtaja sekä omistaja. Hän on kirjailija, puhuja ja usean eri alan yrittäjä sekä kokenut johdon ammattilainen. Mattias juonsi 1990-luvulla Skandinavian ensimmäistä TV-ohjelmaa digitaalisesta vallankumouksesta: ”Allt om Internet”.

Tuomas Jaanu

Tuomas Jaanu

CTO & Co-Founder, Humanyze

Tuomas Jaanu on Humanyzen CTO ja yksi alkuperäisistä perustajista. Hän on vastannut sekä datan keruun että analytiikan alustan luomisesta. Tuomaksella on yli 7 vuoden kokemus ihmisanalytiikasta sekä yli 15 vuoden kokemus ohjelmistotuotannosta. Hän saa pian Aalto Yliopistosta tietotekniikan tohtoraatin tutkimuksestaan viestintävälineistä globaalisti jaetuissa projekteissa.
Anna Lindén

Anna Lindén

COO, Mobile Networks, Nokia Oyj

Anna Lindén tuntee laajasti ja syvällisesti globaalin suuryrityksen sielunelämää – sitä mikä tekee yrityksestä menestyjän niin sijoittajan kuin henkilöstönkin näkökulmasta. Annan sydän sykkii tehokkaalle toiminnalle jossa tulosta taotaan yhdessä työssään kukoistavien ja sitä aktiivisesti kehittävien ihmisten kanssa. Roolissaan Nokian työn ja organisaation kehittäjänä Anna uudistaa yhdessä nokialaisten kanssa työnteon tapoja hyödyntäen tosielämän kokemuksista kumpuavia ideoita ja digitalisaation mahdollisuuksia. Tavoitteena on paitsi työn tehokkuuden, myös sen mielekkyyden lisääntyminen.

Jani Nokkanen

Jani Nokkanen

Partner, NREP

Jani Nokkanen on osakas Pohjoismaiden suurimmassa kiinteistösijoituksiin keskittyneessä pääomasijoitusyhtiö NREPissä. Jani johtaa NREPin Suomen toimistoa vastaa NREPin pohjoismaisista rahastoista, sekä Suomessa transaktiotiimistä. Jani toimi ennen NREPiä mm. Boston Consulting Groupissa, jossa hän keräsi kokemusta strategiasta ja yritysrahoituksesta Helsingin ja New Yorkin toimistoissa.

Marjaana Toiminen

Marjaana Toiminen

Senior Advisor & Co-Founder, MindMill Network

Marjaana, dynaaminen, tulossuuntautunut ja yrittäjähenkinen entinen yritysjohtaja/innovaatiojohtaja, on nauttinut yli 18 vuotta johtamismenestystä median alalla. Hän on erikoistunut tulevaisuuden skenaarioihin ja kehittää ennakoivia raportteja yrityksille sekä yhteisöille. Marjaana on perustanut MindMill Network:n, kansainvälisen asiantuntijoiden yhteisön, joka projektikohtaisesti auttaa asiakkaita kohtaamaan digitalisaation.

Hugo Hélène

Hugo Hélène

Independent Architect & Planning Professional

Hugo on arkkitehti ja lavastesuunnittelija. Valmistuttuaan Ranskassa vuonna 2006 Hugo on asunut ja työskennellyt Ranskassa, Saksassa, Etelä-Afrikassa ja nyt Englannissa. Hakien vaikutteita kulttuureiden eroista ja tekniikkojen risteytyksistä hän piirtää, luo ja asentaa projekteja aina samalla innokkaalla luovuudella.

Mika Pantzar

Mika Pantzar

Professor, Consumer Society Research Centre, University of Helsinki

Helsingin yliopiston professori KTT Mika Pantzar on julkaissut satoja artikkeleita kuluttaja-, teknologia- ja innovaatiotutkimuksen alueilta.  Tämän hetken kiinnostuksen kohteena ovat datatalous sekä uudet massiiviset kvalitatiiviset ja kvantitatiiviset aineistot, niiden akateeminen ja kaupallinen käyttö.

Kim Baden-Kristensen

Kim Baden-Kristensen

Founder & CEO, Brain +

Kim perusti tanskalaisen aivoharjoitteisiin ja digitaaliseen terapeuttisuuteen keskittyvän Brain+ -yrityksen visionaan auttaa ihmisiä löytämään ja kehittämään aivojansa. Yrittäjänä hän tavoittelee ihmiskunnan mielenterveyden ja kapasiteetin kohentamista tuomalla tieteen eloon sovelletuilla tuotteilla ja palveluilla.

Pontus Kihlman

Pontus Kihlman

(M.Sc. Eng.) Leading Expert in Working Environment Development, Rapal Oy

Pontus on utelias ja idearikas rakennus- ja kiinteistöalan diplomi-inssi, joka on innostunut työn, työpaikkojen ja työhyvinvoinnin kehittämisestä niin että ihmiset voivat viihtyä ja menestyä työssään, ja onnistua muutosprosesseissaan. Työkseen hän tukee johtoa ja auttaa organisaatioita tunnistamaan omia kehittämisen kohteita työympäristöissään sekä tuomaan esille ideoita ja uusia mahdollisuuksia. Pontus on myös Projektiyhdistyksen (SIG-19) Smart Way of Working –verkoston vetäjä.

Hanna Karppi

Hanna Karppi

Head of Digital Workplace, Skanska

Hannalla on yli 10 vuoden kokemus viestinnän ja muutosjohtamisen tehtävistä pohjoismaisella ja kansainvälisellä tasolla. Tällä hetkellä hän johtaa Skanska digitaalisen työympäristön kehitystä ja vastaa konsernin sisäisistä digitaalisista viestintäkanavista maailmanlaajuisesti.

Ivan Brkljac

Ivan Brkljac

Project Leader, Mokrin House

Edellisessä elämässään Ivan oli sosiaalisen median markkinoinnin asiantuntija, joka asui lähes tusinassa kaupungissa ympäri maailman. Nyt hän asuu Serbian maaseudulla ja johtaa kansainvälistä yhteistyö- ja yhteiselotilaa Mokrin Housea. Ivanin tavoitteena on luoda ensimmäinen Global Village, joka yhdistää maaseudun edut, kuten positiivisen eristäytymisen, hyvän ruoan ja pääsyn luontoon, 2000-luvun teknologisiin hyötyihin.

Benjamin Kalliola

Benjamin Kalliola

Real Estate Developer, Varma

Benjamin on Varman yrittäjähenkinen ja myyntiohjautunut uuden liikeotiminnan kehittäjä. Hän on ollut Varmalla mm. mukana kehittämässä K-kampusta, Keskon uutta pääkonttoria Kalasatamassa sekä VarmaWorks-yhteistyökonseptia. Kattavan kokemuksen kaupallisen kiinteistön alasta Benjamin on koonnut työvuosiltaan NCC:llä ja Varmalla.

Klaus Koponen

Klaus Koponen

Regional Manager, Regus

Klaus Koponen toimii Reguksen aluejohtajana Suomessa,Puolassa ja Balttiassa. Klaus seuraa työssään aitioipaikalta toimitilamarkkinan muutosta ja co-working palveluiden kehittymistä. Suomessa Regus on kasvattanut työtilaverkostoaan viimeisen 4 vuoden aikana kolmesta toimipisteestä nykyiseen 32 toimipisteeseen.  Klaussin ja Reguksen tavoitteena on tarjota toimistoratkaisuja sekä kasvavia mobiili-, virtuaalitoimisto- ja Co-Working –palveluita mahdollisimman joustavasti ja mahdollistaa ihmisten ja yritysten työskentelyn juuri siellä missä, milloin ja miten he haluavat.

Peter Sazonov

Peter Sazonov

CEO & Founder, Treamer

Peter Sazonov on Treamerin toimitusjohtaja sekä yksi perustajajäsenistä. Treamer on henkilöstövuokrauksen uusi aalto, tilapäistä työvoimaa tarjoava mobiilipalvelu, jonka kautta niin yritykset kuin yksityishenkilöt löytävät nopeasti luotettavat apukädet erilaisiin tilanteisiin. Treamerilla on yli 300 päivittäistä käyttäjää ja palvelu tullaan pian laajentamaan ulkomaille.

Kristiina Mäkelä

Kristiina Mäkelä

Professor & Vice-Dean, Aalto University School of Business

Kristiina Mäkelä on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kansainvälisen liiketoiminnan professori ja opetuksesta vastaava varadekaani. Hän on Suomen johtavia henkilöstöjohtamisen tutkijoita, ja kysytty opettaja sekä Suomessa että maailmalla. Hänen tutkimuksensa keskittyy ihmisten johtamiseen kansainvälisissä yrityksissä, ja erityisesti uuden, globaalin työn kontekstissa.

Aslak De Silva

Aslak De Silva

Chief Revenue Officer, Naava

Aslak on toiminut myynnin ja markkinoinnin johtamisen parissa jo yli 10 vuotta. Hänen erityisosaamisensa on tulosohjautuvassa tiimin rakentamisessa, missä yksilöt ja tiimi työskentelevät korkealla energialla, motivaatiolla ja vapaudella käyttää omaa osaamista. Aiemmin urallaan Aslak on ollut Han Moo Do -kamppailulajin ammattilainen, Mediaplanetin aluejohtaja, Keskisuomalaisen myyntijohtaja ja mukana Baileysin kansainvälisessä myynti- ja markkinointitiimissä. Aslak liittyi Naavan tiimiin Chief Revenue Officer -tittelillä vuonna 2016.

Karri Hautanen

Karri Hautanen

Marketing Director, Technopolis

Karri ”CoworKING” Hautanen on Technopolis Oyj:n konsernin markkinointijohtaja vastaten markkinoinnin koko kirjosta Technopoliksen kuudessa toimintamaassa. Oli mukana rakentamassa globaalia coworking-verkostoa jo vuonna 1999, jolloin coworking ei ollut vielä edes sanakirjassa. Hän uskoo, että työnteon paikat ovat murroksessa ja että murros on pysyvää. Karri on myös vahvasti mukana tekemässä Technopoliksen UMA Workspace-verkostosta parasta paikkaa työn tekemiseen.

Jens Alderin

Jens Alderin

Customer Success Manager, Hintsa Performance

Jens on palvellut Hintsa Performance:n kansainvälistä digitaalista asiakaskuntaa vuodesta 2013 nimikkeellä Customer Success Manager. Hänen asiakkaisiinsa lukeutuu mm. Garmin, Lidl, Red Bull, Accenture ja Toshiba. Jens nauttii tuoreiden konseptien luomisesta asiakkaidensa kanssa sekä yhteisen uraauurtavan hankkeen onnistumisesta. Jens haluaa tehdä työhyvinvoinnista ”hieman erilaista ja hieman hauskempaa”. Jens on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Lontoon kauppakorkeakoulusta pääaineenaan kansainvälisten suhteiden historia.

 

Tuomas Teinilä

Tuomas Teinilä

CEO, Via Esca Oy

Tuomas Teinilä on Via Esca:n perustajaosakas, jolla on monen vuoden kokemus elintarvike- ja terveysalan johtotehtävistä. Via Esca on yritys, joka lisää hyvinvointia auttamalla ihmisiä muuttamaan ruokailutottumuksiaan. Via Esca hyödyntää tämän päivän teknologiaa valmennuksessaan, joka perustuu oikeasta ruuasta nauttimiseen suhteessa omaan kehoon ja elämäntyyliin.

Arto Pesola

Arto Pesola

LitT, Fibion Oy

Arto on väitellyt liikuntatieteiden tohtoriksi Jyväskylän yliopistosta aiheenaan istumisen vähentämisen terveyshyödyt. Arton kaksi kirjaa, Luomuliikunnan vallankumous (Fitra 2013) ja Luomuliikunnan työkirja (Fitra 2015) saivat laajaa huomiota ja ne on käännetty kansainväliseen levitykseen. Arto toimi myös asiantuntijajäsenenä Sosiaali- ja Terveysministeriön työryhmässä, joka laati Suomeen istumissuositukset ensimmäisten maiden joukossa maailmassa. Arto osallistuu aktiivisesti tutkimustulosten levittämiseen terveysteknologiayritys Fibion Oy:n kautta (www.fibion.me), joka on maailman tarkin istumis- ja aktiivisuusanalyysi.

Vladislav Jumppanen

Vladislav Jumppanen

CEO, Polku Innovations

Vladislav Jumppanen on Polku Innovations Startupin toimitusjohtaja. Hänen yrityksensä visio on toteuttaa kiinteistöjen ekosysteemi – aidosti älykäs palvelualusta, johon eri kiinteistöjen sidosryhmät voivat kontribuoida dataa, resurssejaan ja osaamistaan. Ja vastineeksi saada erilaisia älykkäitä palveluja. IBM teknologiataustan omaava Vladislav visioi myös koneoppimisen voimakkaasta hyödyntämisestä datan analytiikassa.

Mikko Ruokojoki

Mikko Ruokojoki

CEO, Vibemetrics

Mikko Ruokojoki tietää miten ihmisten fiiliksiä ja työpäivän kokemuksia voidaan hyödyntää yrityksen menestymiseen. Mikolla on yli 15 vuoden kokemus tietotyöstä ja henkilöstökokemuksen mittauksesta. Mikko on Vibemetricsin toimitusjohtaja ja yksi perustajajäsenistä. Vibemetrics rakentaa reaaliaikaisia keinoja mitata ihmisten fiiliksiä työpaikoilla ja yhdistää tekoälyä syiden ymmärtämiseen.

Petteri Paakkunainen

Petteri Paakkunainen

Partner, Movendos

Petteri on rohkea visionääri ja uudistaja, joka uskaltaa kyseenalaistaa vallalla olevia toimintamalleja. Ominaisuuksia, jotka saivat hänet  myös aikanaan tuomaan mm. Personal Trainingin Suomeen. Työhyvinvoinnin edistämisessä Petterillä on yritystensä kautta yli 20 vuoden kokemus sekä asiantuntijan että valmentajan rooleissa. Lukuisissa hyvinvointihankkeissa kouliintuneina, hän vannoo kahden taikasanan nimiin silloin kun halutaan saavuttaa kestäviä tuloksia. Nämä taikasanat ovat yksilölähtöisyys ja oikea-aikaisuus. Tällä hetkellä Petteri toimii kehitysjohtajana ja osakkaana yksilön terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen keskittyvässä valmennus- ja teknologiayhtiö Movendos Oy:ssä.

Taneli Rantala

Taneli Rantala

CEO & Coach, Lifted

Liftedin toimitusjohtaja ja hyvinvointivaikuttaja Taneli Rantala on tiiminsä tuella valmentanut yli 15.000 ihmistä kohti parempaa hyvinvointia ja suorituskykyä. Taneli on erikoistunut etenkin kehon ja mielen suorituskyvyn optimointiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tuloksekkaaseen hallitsemiseen. Lifted tarjoaa markkinoiden tehokkainta valmennusta, ja onkin nopeasti noussut jo kymmenien suomalaisyritysten luotetuksi kumppaniksi hyvinvointi- ja työkykyvalmennuksessa.

JUONTAJAT

Reidar Wasenius

Reidar Wasenius

Personal Brainer, BRIIM

Reidar Wasenius on toiminut koulutuksen ja viestinnän parissa Suomessa ja ulkomailla vuodesta 1984. Hänen työnantajiinsa lukeutuvat mm. Nokia, Samsung, Digital Equipment Corporation, TEKES, usea Yleisradion radio- ja televisiokanava, usea kaupallinen media sekä kouluja ja korkeakouluja.
Tällä hetkellä Reidar toimii yrittäjänä ja auttaa aivovalmentajana asiakasyritystensä työntekijöitä pärjäämään paremmin ja saavuttamaan parempia tuloksia töissä.

Ola Sundell

Ola Sundell

Perustaja & toimitusjohtaja, HUB13

Coworking-tilabisnes -yrittäjänä toimiva Ola on jo kymmenen vuoden ajan valmentanut satoja yrittäjiä ja yrityksiä uusien ketterämpien yrittäjyys- ja tuotekehitysmallien soveltamisessa ja tunnetaan niin Suomessa kuin Balttiassakin LEAN startup metodin johtavana asiantuntijana.

*Pidätämme oikeuden muutoksiin

Wanha Satama

Tapahtumatila

Wanha Satama
Pikku Satamakatu 3-5
00161 Helsinki
www.wanhasatama.com

SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

Keep up with the latest news about REWORK'17. Get updates on the program & speakers. Receive the latest blog posts & get special offers regarding REWORK'17

You have Successfully Subscribed!