Uusi etusivu | Rework
SMART OFFICE

Tehtävämme on tuoda fyysisen, digitaalisen ja sosiaalisen toimiston kehittäjät yhteen yhdeksi Tulevaisuuden Toimisto -kehittäjäyhteisöksi!
#HR #IT #FM

SMART WORK

Yrityksillä on nyt suuria ongelmia edetä työn digitalisaatiossa.  ​ Samalla kasvaa innovatiivisten WorkTech -yritysten määrä. Tarve ja teknologia eivät kohtaa ilman työelämän organisatoorisia innovaatioita. Syyt eivät siis ole teknologiassa vaan johtamisessa. ​

Nouse asiantuntijasta muutosjohtajaksi!

Muutos ei ole sanoja vaan esimerkillä johtamista. Tehtävämme on välitttää edelläkävijoiden esimerkkejä yhteisöllemme. Sisäpiiriläisenä olet tärkeä osa edelläkävijäyhteisöämme!

Liity uutiskirjelistalle
TAPAHTUMAT

Workplace Experience 
Summit

Smart facility - Workplace experience - Property

Industry leaders in Keynotes and Expert Tables discussing the future of corporate real estate on sustainability, wellbeing and coworking. 

ARTIKKELIT
PALVELUT

MATCHMAKING

Round table -tyyppisesti järjestettävät suljetut tilaisuutemme käsittelevät laajasti alan ajankohtaisia teemoja, keskittyen selkeästi ennalta suunnitellun agendan erityiskysymyksiin.

SISÄLTÖMARKKINOINTI

Haluatko profiloitua Tulevaisuudentoimiston edelläkävi yrityksenä. Luomme ja jaamme sisältöä kanssasi yhdessä luoden kampanjan avulla.

TAPAHTUMAMARKKINOINTI

Tapahtumamarkkinoinnin palvelujemme kautta sinulla on mahdollisuus saavuttaa WORKTECH by rework, CULTURE by rework ja REWORK -tapahtuman korkeatasoinen yleisö, joka koostuu pääosin yritysjohdosta: 

#FM #ID #RE #IT #HR

Nouse asiantuntijasta muutosjohtajaksi!

Muutos ei ole sanoja vaan esimerkillä johtamista. Tehtävämme on välittää edelläkävijoiden esimerkkejä yhteisöllemme. Sisäpiiriläisenä olet tärkeä osa edelläkävijäyhteisöämme!

Minulle on ajankohtaista...

©2019 by HUB13

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

#tulevaisuudentoimisto

@ReworkFI